Backup hosting

Vi tilbyder også at hoste Jeres Backup – således at dataene også sikres udenfor jeres almindelige netværk. Således har I altid en komplet kopi, hvis man mister sine interne data. På den måde kan man altid få genskabt sine data, med mindst muligt tab.

Mange firmaer gemmer deres data på en server eller har f.eks. en NAS-server stående på deres lokale netværk til at tage backup af firmaet data. Dette er en rigtig god ide, men desværre også meget skrøbeligt i tilfælde af brand eller tyveri, og man kan derfor miste meget værdifuldt arbejde, såsom ordre, opskrifter, vejledninger, kundekartoteker, licitationsberegninger etc.
Derfor anbefaler vi helt klart, at man sikre sine data udenfor matrikelen også og i nogle tilfælde, i flere instanster.

Men det behøver jo ikke kun at være en virksomhed, som ønsker at sikre sine data – som privat personer har de fleste også noget som er meget værdifuldt for dem, det kunne være billeder, skoleprojekter, mails eller lignende, som der ønskes gemt.

Vi sikrer jeres Backup data – på en ekstern server med en RAID5 opsætning på diskene, hvor der tages backup på følgende måder:

  • Daglig backup
  • Ugentlig Backup
  • Månedlig Backup.

Disse backup pakkes ned i et tar.gz arkiv og gemmes på serverne.

Derfor har man adgang til 3 versioner af sin data – således at man kan genskabe slettede datas indenfor en periode af en måned.

Såfremt der er behov for yderligere sikring af dataene, har vi aftaler med eksterne partnere, som tilbyder denne service.

Vi bruger følgende Services for at kunne lave backup:

  • Veeam Backup & Recovery

  • Synology Diskstation HyperVault

  • Rsync protokollen