Web-Design

WebmeUP.dk er stedet hvor du kan få udformet en ny web-profil eller på godt dansk
– få opbygget en ny hjemmeside, lige efter dit behov og dit ønske.

Vi bestræber os på et nemt og gnidningsløst forløb og til en pris hvor alle kan deltage….

Hvordan

Måden vi gør det på, er ved at vi tager en uforpligtende snak om, hvad du ønsker af din hjemmeside – hvilket design du har tænkt dig og hvad du ønsker at hjemmesiden skal kunne. Du er også velkommen til at sende en beskrivelse på mail, så kigger vi på det.
Ud fra denne indledende snak, udformer vi et tilbud på netop den hjemmeside du ønsker.

 

Forslag til design

Når du har accepteret tilbudet, udarbejdes der en prøveside, således at du kan se hvordan hjemmesiden vil tage sig ud. Dette vil gøres online, således at der er mulighed for tilpasninger undervejs.
Når hjemmesiden er færdig, vælger du hvorledes den skal “hostes” dvs. om du ønsker at hjemmesiden lægges på vores server eller hos en anden webhost.

 

Udarbejdelse

Mens vi udvikler din nye side, lægger vi i de fleste tilfælde, en testside ud, således at du kan følge udviklingen og komme med evt. ændringer eller tiltag undervejs.
Det vil være således, at det kun er dig som har adgang til siden og kan se den, dvs., den bliver ikke eksponeret i det offentlige rum.


Færdiggørelse af hjemmesiden

Når designet og det bagvedliggende af hjemmesiden afleveres, er du klar til at lægge indhold på. Det er vores erfaring, at det er arbejdet med indholdet, som tager længst tid. Vi hjælper dig gerne med at skrive og lægge indhold ind.

Og husk, at vi også tilbyder at holde din hjemmeside opdateret med f.eks. varer/billeder/priser etc.


Kontakt os for et tilbud

Send os en mail med en beskrivelse af hvad du ønsker at din hjemmeside skal indeholde – så sender vi dig et uforpligtende tilbud.
Mail: info@webmeup.dk